Ny spiller til vårt gutter 03/02

Gutta har ønsket seg nye spillere i lang tid - for å stå bedre rustet i sesongen. I dag kan laget ønske Dennis Martinsen velkommen til EIF

Morsom treningskamp

Torsdag 15. feb 2018 spilte vi treningskamp Bøn K6. Det var en ny utfordring for oss. Ikke på tempo, men på at vi måtte jobbe godt i forsvar og spille godt mot etablert forsvar i angrep.

Formen nærmer seg :)

Fredags kvelden (10/11) var vi på Hamar, og spilte treningskamp mot Storhamar G03. Det er andre gangen vi møter de i treningskamp, sist var i mai. Da var Storhamar preget av sykdom og skader, og vi vant stort, - så vi var spendt denne gangen, da de stilte med fult lag.

Seier i lokal oppgjør

I dag (søndag 29/10-17) var det lokal oppgjør mot Ull/Kisa Ble seier 26-20

En litt annerledes treningskamp

Torsdag 26/10 spilte vi treningskamp mot Eidsvoll Turn sitt J16 lag. Dette var for å litt kamptrening til lokaloppgjøret på søndag mot Ull/kisa.

Nye trøyer og treningskamp

I går fikk vi nye trenings trøyer til oppvarming og nye kamp shortser. Ikveld er det treningskamp borte mot Lensbygda

DA ER SESONGEN IGANG

I går, søndag 10/9-17, så kastet vi igang årets sesong. Første seriekamp var mot Fet.

Haslum cup 2017

I helgen , 26-27. august, spilte vi Haslum cup

Årets lagbilder

Da er vi klare for ny sesong

I dag, er det slutt på sommerferien.