EIF har innført skybasert låsesystem

En løsning som øker sikkerheten og forenkler samtidig hverdagen til alle våre frivillige

Som de fleste som har besøkt stadion i det siste har lagt merke til så har vi byttet ut nøkler med brikker på alle hoveddørene, med unntak av kjelleren. Vi har bevisst ventet med denne for å sikre at alle trenere og andre nøkkelpersoner har fått brikke. Så i løpet av kort tid er også denne døren sikret og effektivisert.

Med brikker i stedet for nøkler, kan vi enkelt styre tilganger og vi vet til enhver tid hvem som har åpnet dørene. Mister noen brikken, så deaktiveres denne og vi aktiviserer en ny brikke. Vi får dermed full kontroll over alle brukere og vi trenger ikke lengre å bekymre oss for nøkler på avveie.

Vi har stor tro på denne løsningen, men vet også at det vil bli noen innkjøringsproblemer. men, problemer er til for å løses så sammen får vi denne overgangen til.

Hvis du mener du skal ha en brikke så ta kontakt med leder av gruppa du tilhører eller sende en mail til kontakt@eidsvold-if.no,

Styret vil rette en stor takk til Pål Viggo Kristiansen hos EDA http://www.eda.no/ som har stått for installasjon og har gitt oss en veldig god service og vi anbefaler selvsagt Salto som system. Les mer her https://www.saltosystems.com/nb-no/

Her er litt mer informasjon om løsningen:


Sportslig hilsen

Styret


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift