Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.

Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

Raknet etter pause

Tre baklengsmål på seks minutter i starten av 2.omgang ødela kampen for EIF mot Blaker.

Bunnoppgjør på Bruvollen

Mandag møtes lagene som for øyeblikket er de to nederste i 4.divisjon, nemlig Blaker og EIF.

Knepent tap i Innstøys avskjedskamp

KIm Brennas volleyscoring midtveis i 2.omgang sørget for at Fu/Vo tok med seg tre poeng.

Innstøy gir seg som EIF-trener

Mandag informerte Innstøy spillerne om at Fu/Vo-kampen blir den siste som EIF-trener.

Seriefavoritten på besøk

Fu/Vo er den store favoritten til å vinne 4. divisjon denne sesongen og har også åpnet sesongen bra. Mandag kommer de til Eidsvoll stadion.

Klart tap på Skedsmo

Mandag kveld ble en trist EIF-affære med null poeng, fem baklengsmål og alvorlig kneskade på kaptein Magnus Iversen.

Endelig seier!

EIF tok årets første trepoenger da Raumnes & Årnes ble slått 3-0.

Viktig hjemmekamp mot Raumnes & Årnes

EIF imponerte mot Kløfta sist, men fikk ikke med seg poeng. Dermed er det to lag uten seier som møtes onsdag.