Målene rant inn mot Hauerseter

EIF tok et kvantesprang mot fornyet 4.divisjonsspill da Hauerseter ble slått hele 6-0.

Surt tap mot Aurskog-Høland

EIF kunne ledet ved pause i en jevn kamp mot topplaget Aurskog-Høland, men to baklengs etter pause sørget for null poeng.

Fortjent seier over Blaker

EIF var det beste laget mot Blaker og tok sin sjette seier på de sju siste kampene. Daniel Olsen avgjorde med sitt hodestøt etter pause.

Stoppet på fem strake

EIF kunne fått med seg poeng mot topplaget Fu/Vo, men måtte reise hjem uten etter to baklengsmål før pause.

Storseier og femte strake!

EIF hadde få problemer med å vinne over Skedsmo 2 og stoppet ikke før halvdusinet var fullt.

Tidlig scoring sikret ny seier

Et selvmål i starten av kampen og heroisk defensiv innsats etter pause sørget for tre nye EIF-poeng.

Tredje strake seier etter drømmestart

EIF ledet 3-0 etter 24 minutter og la grunnlaget for sin tredje strake seier da Sørumsand måtte reise hjem uten poeng.

Jakter tredje strake i høstens første hjemmekamp

Et EIF-lag på høstjakt tar imot Sørumsand i mandagens kamp.

Viktig seier i bunnoppgjøret

EIF hadde etterhvert god kontroll i bunnoppgjøret mot Fet og dro hjem med tre meget viktige poeng.

Drømmestart på høstsesongen

EIF gikk rett i strupen på Eidsvold Turn 2 og ledet 4-0 før det var spilt en halvtime av torsdagens lokaloppgjør. Det sikret tre viktige poeng.