Nytt trenerforum i EIF Fotball 5. februar kl 19.30

EIF fotball arrangerer nytt trenerforum 5. februar kl. 19.30 - 20.30. Møtet avholdes i Peisestua i kjelleren på klubbhuset. Dette trenerforumet er for trenere i alle årganger i EIF Fotball.

EIF fotball ønsker å skape en god arena for utvikling av trenere og andre ressurser i klubben, og et av tiltakene er å gjennomføre regelmessige trenerforum i klubbens regi.

Møtet 5. Februar er for trenere i alle årganger. Lagledere kan også møte dersom de har anledning.

Agenda:

1. Innledning v. Stian Sund

2. «Trenerrollen på feltet» v. Roy Arne Berg

3. Sportsplanen v. Stian Sund

- Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi håper alle årganger har anledning til å prioritere å møte på trenerforum, da dette er en viktig arena for klubbens sportslige utvikling.

Alle årganger skal gi tilbakemelding på hvem som stiller på e-mail til: stiansund80@hotmail.com

Ved spørsmål ta kontakt med Stian Sund, sportslig leder i EIF fotball. e-mail: stiansund80@hotmail.com mobil: 97734620

VELKOMMEN!