Serielederen på besøk

Gjelleråsen jakter opprykk og mandag besøker de et formsvakt EIF på stadion.

Med 3-1 til Hauerseter i forrige kamp fortsatte den tunge høsten for EIF. Som om ikke det var nok ble også skadelisten lengre da Espen Fjeld brakk en finger og er ute resten av sesongen. Før kampen mot Hauerseter ble det også slått fast at Stian Halberg lider samme skjebne på grunn av en kneskade.

Mandag venter en tøff oppgave når serieleder Gjelleråsen kommer på besøk. Gjestene trenger fire poeng på de siste tre kampene for å sikre opprykket og er nok heltent på å skaffe tre av dem allerede nå. Laget til Bent Inge Johnsen har imponert stort og står bokført med hele 97 scoringer denne sesongen.

EIF på sin side står med fire strake tap og kun ett poeng på de siste åtte kampene. Etter at Fu/Vo falt under streken igjen i 3.divisjon i helgen er det fortsatt spenning til om det blir ett eller to lag som må ned fra 4.divisjon. EIF må passeres av både Fet og Lørenskog 2 hvis det skal skje, som er henholdsvis fire og fem poeng bak, men trenger uansett poeng.

Bortekampen mot Gjelleråsen i vår endte 3-1 til hjemmelaget, men der EIF snuste på poeng etter redusering til 2-1 i 2.omgang. Målscorer fra den kampen, Markus Sørensen, er i likhet med nevnte Fjeld og Halberg ikke tilgjengelig til dette oppgjøret. Sørensen er med G16-laget på treningsleir, noe som også gjelder Jørgen Olsen og Preben Misund-Johnsen. I tillegg er Stein Vidar Fjeldvang borte. Gledelig er det at Robin Limbodal og Magnus Kristengård er tilbake igjen etter å ha være ute forrige kamp.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.

Takk for støtten!

Støtt oss!