EIF klubbkolleksjon til pakkepris 22. - 23. juni hos Intersport Eidsvoll

Det er markedsdager hos Intersport Eidsvoll 22. - 23. Juni og EIF klubbkolleksjon tilbys til pakkepris 899,-

Er du født i 2012 og ønsker å spille fotball i EIF

EIF Fotball starter opp med treningstilbud for jenter og gutter født i 2012 - Onsdag 8. august kl. 17.00 på Eidsvoll Stadion

Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.

EIF Fotball inviterer til "Ungdomskveld" fredag 22.06. kl. 18.30

Fredag 22.06. kl. 18.30 ønsker vi velkommen til "Ungdsomskveld" i salen på Klubbhuset.

Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

Spiller fra EIF på regional talentsamling

Helgen 8-10. juni arrangerer Håndballforbundet region Øst - regional talentsamling i Rakkestad for spillere født 2003 Her er EIF så heldige å få med 6 spillere (3 jenter og 3 gutter)

Bare nesten mot Hauerseter

EIF kunne fått med seg poeng i varmen på Nordkisa, men det endte med ettmålstap.

Fjerde strake tap mot Aurskog-Høland

Et ungt EIF-lag fikk det tøft mot topplaget Aurskog-Høland.

Dugnad på Norgeshusbanen Torsdag 31. Mai kl 18.00

Det blir felles rakedugnad på Norgeshusbanen (bane 2) for å klargjøre til bruk.

Nytt topplag på besøk

EIF jakter etterlengtede poeng, men får tøff motstand når Aurskog-Høland kommer på besøk onsdag.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider

Takk for støtten!